Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

SZILVESZTER - Rogla - Hotel Rogla***/Hotel Planja****/Hotel Brinje*** (Szlovénia)

Pályaszálláson - Szilveszteri vacsorával az árban - Medencével

Csoportos sítúrák Ellátással Gyermekkedvezmény Medence Pályaszállás Sítúrák oktatással Szauna Utazás egyénileg Wellness Wi-Fi
16 nap indulásig

Szállás: Rogla - Hotel Rogla***

Időpont: 2019. dec. 27. - 2020. jan. 02. (7 nap/6 éj) vagy 2019. dec. 27. - 2020. jan. 01. (6 nap/5 éj)

Részvételi díj: 399 €/felnőtt -től

Szilveszter - Rogla - Hotel Rogla*** - Hotel Brinje***  - Hotel Planja**** (Szlovénia)

Távolság: Budapesttől 390 km
Utazás: 
Egyénileg vagy busszal
Sípályáktól való távolság: 
Pályaszállás
Elhelyezés: 
2, 3 és 4 ágyas szobákban
Ellátás: 
félpanzió
Szolgáltatások:
wellness részleg, medence, szauna, gyereksarok, sítároló, parkoló

Programajánlat


A szlovén Rogla síterepét mindenképpen érdemes kipróbálni. A magyarok körében az egyik legismertebb szlovén síközpont, mely elsősorban a családosok paradicsoma. Különleges klímájának és a hóágyúknak köszönhetően évente legalább 100 havas nap áll a sízők és a snowboardosok rendelkezésére. Az 1517 méteres magasságban fekvő síközpont, egy igazi havas síparadicsom, de egyben egy kitűnően kiépített rekreációs központ is. A 90 hektáros területen természetes és hóágyúzott hó áll rendelkezésre, családok, tapasztalt síelők és snowboardosok, valamint akár versenyzők számára is. Több mint egy évtizede Rogla a FIS és az európai kupaversenyek helyszíne is egyben. A hegy tetején több pályaszállás is található, a különböző kategóriájú szállodák és apartmanok közül egyaránt választhatunk.

Roglától csak 17 km-re a völgyben található Zreče település, mely Közép-Európa egyik legismertebb termál- és fürdőközpontja, ahol hatalmas területen úszómedencék, élménymedencék, különleges szaunavilág és rekreációs programot kínáló központ várja az idelátogatókat.
Rendszeres buszjárat működik a síközpont és az üdülőhely között.

Rogla több lehetőséget kínál a nem síelők számára is. Az itt található fedett sportpályák, túraútvonalak, animációs programok és a jobbnál jobb ételeket kínáló éttermek garantálják a kellemes pihenést.

 

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET. A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS - A gyerekek számára biztonságot, koruknak és tudásuknak megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítunk,
magas szintű szakmai háttérrel, szakképzett oktatóink vezetésével, NAPI 2 ÓRÁBAN történő foglalkozások keretében. Mi vár a sílurkókra? Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal.

FELNŐTTEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS - A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű SÍ- vagy SNOWBOARDOKTATÁST biztosítunk, magasan képzett oktatóink segítségével, kezdő szinttől a haladóig, NAPI 2 ÓRÁBAN, ami után marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.

 

Szállás ajánlatok - Rogla (Szlovénia) 

 

 

Hotel Rogla***

A Rogla Hotel*** az ülőfelvonó állomásától 100 méterre, a Rogla olimpiai és síközpontban, 1517 méteres tengerszint feletti magasságban található. Ugyanebben az épületben található a Planja Hotel is, amely egy négycsillagos szárny, de a szolgáltatások mindkét hotelban azonosak. A szálloda fedett medencét kínáló, remek wellness részleggel, valamint sportcsarnokkal is rendelkezik. A wellness részlegben különféle szaunák, pezsgőfürdő, gyermekmedence, valamint masszázskezelések széles választéka áll rendelkezésre. A 2200 m²-es sportcsarnokban röplabda-, kosárlabda-, tenisz-és fallabdapálya, valamint mászófal, ping-pong terem és fitneszstúdió is található. A sportcsarnokban sportfelszerelés is bérelhető. A szálloda 2 étterme, valamint a kandallót is kínáló Stara Koca (Régi ház) hagyományos pohorjei/szlovén és nemzetközi ételekkel várja a vendégeket. 

Hotel Planja****

A sípályáktól 100 méterre található, 4 csillagos szálloda az aktív kikapcsolódásra vágyók és a családi nyaralást tervezők számára egyaránt ideális választás.
Mialatt a gyermekek a gyereksarokban játszhatnak, a felnőttek a fedett medencében úszhatnak vagy a szaunában lazíthatnak. A családok akár együtt is szórakozhatnak a sportcsarnokban, ahol teniszezhetnek, röplabdázhatnak, pingpongozhatnak vagy kosárlabdázhatnak. A szálloda minden emelete elérhető lifttel.

Hotel Brinje***

A felvonóktól 80 méterre, alpesi stílusban épült kényelmes, háromcsillagos szálloda, a Rogla sícentrum központjában, a sípályáktól 150 méterre található. 
A Hotel Brinje kb. 50 m-re fekszik a Hotel Rogla és Hotel Planja épületétől, a 3 hotelnek közös recepciója van. A Hotel Brinje kellemes hangulatú családias szálloda. 
A félpanzió a Hotel Rogla/Planja közös éttermében vehető igénybe. A Hotel Brinje vendégei használhatják a Hotel Rogla/Planja szállodakomplexum szolgáltatásait, azaz az éttermeket, bárokat, a és wellness centrumot. 

Részvételi díj

Részvételi díj - EUR/fő/turnus
Hotel Rogla*** / Hotel Planja**** 2019. dec. 27-jan. 1. (6 nap/5 éj)
Felnőtt 549
Gyerek (0-2,99 éves) INGYENES
Gyerek (3-11,9 éves) pótágy 299
Gyerek (3-11,9 éves) normál ágy 399
Gyerek (12-13,99 éves) 399
Hotel Brinje***  
Felnőtt 399
Gyerek (0-2,99 éves) INGYENES
Gyerek (3-11,9 éves) pótágy 225
Gyerek (3-11,9 éves) normál ágy 299
Gyerek (12-13,99 éves) 299
Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2019. dec. 27-jan. 2. (7 nap/ 6 éj)
Hotel Rogla*** / Hotel Planja****
 
Felnőtt 635
Gyerek (0-2,99 éves) INGYENES
Gyerek (3-11,9 éves) pótágy 340
Gyerek (3-11,9 éves) normál ágy 458
Gyerek (12-13,99 éves) 458
Hotel Brinje***  
Felnőtt 480
Gyerek (0-2,99 éves) INGYENES
Gyerek (3-11,9 éves) pótágy 275
Gyerek (3-11,9 éves) normál ágy 349
Gyerek (12-13,99 éves) 349
A részvételi díj tartalmazza: a szállást 5 vagy 6 éjszakára félpanziós ellátással, szilveszteri ünnepi vacsorával, medence használattal, kedvezménnyel a szauna használat díjából, útlemondási biztosítást.
A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót és a fakultatív síoktatás, edzés árát: 100 €/fő/turnus (napi 2 óra, tudásszintnek megfelelő csoportokban). A gyermek árak csak a 3., illetve a 4. ágyra értendők!

Síinfó: Rogla (1050-1517 m)

12 km sípálya (fekete: 1,5 km; piros: 8,5 km; kék: 2 km)

13 felvonó (2 ülős-, 11 húzó felvonó)

 

Igazi kalandra csalogat Rogla, az Alpok Magyarországhoz legközelebb eső előhegységének lankáin télen-nyáron működő sport- és szabadidőközpont. Rogla pályarendszere 1517 és 1050 méter között fekszik és érdekessége, hogy a hegy tetején elhelyezkedő szállodáktól indulhatunk a lejtőkön lefelé. A Rogla síközpont egyike Szlovénia legjobban kiépített síterületeinek. Viszonylag alacsony fekvése ellenére is hóbiztos, mivel a sípályák északi fekvésűek és a 90 hektárt lefedő hóágyúrendszer minden lejtőre kiterjed. A hóágyúzott pályák biztos hava zavartalan sízést biztosít egészen március végéig. A síközpontban két négyüléses felvonó és 10 húzólift üzemel. Akinek nem elég a nappali lejtők nyújtotta élvezet, az csütörtöktől vasárnapig esténként kivilágított, a szállodákhoz legközelebb fekvő két piros jelzésű pályán folytathatja a sízést.
Kihasználva a síközpont és a környékbeli termál- és élményfürdő, ill. wellness kapacitások adottságait, kellemes hetet tölthetünk itt.

 

Rogla 4 napos síbérlet árak 
Felnőtt 103 €/fő
Junior 89 €/fő
Gyermek  61 €/fő
Bébi Ingyenes
Senior 89 €/fő
Rogla 5 napos síbérlet árak   
Felnőtt  124,5 €/fő
Junior 106,5 €/fő
Gyermek 73 €/fő
Bébi Ingyenes
Senior 106,5 €/fő
Junior (2001. és 2004. között születettekre érvényes)
Gyermek (2005. és 2013. között születettekre érvényes)
Bébi (2014. után születettekre érvényes)
Senior (1954 előtt születettekre érvényes) 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

 

 

EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.

 

SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: teniszezés, asztalitenisz, falmászás, bobozás, szánkózás, estisí, sífutás, uszoda, szauna, termálfürdő, városlátogatás, diszkó.

 

Fontos tudnivalók

Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás:
 a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Kis Dénes
sí- és snowboardoktató
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Már csak néhány szabad helyünk van!
Jelentkezési határidő:
2019. december 23.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 331.58
USD 299.4
CZK 12.99
RON 69.38
HRK 44.57
CHF 302.56