Tensi-Rekreál Sport
Ha a megszokottnál többre vágysz!
+36-1-345-1536 Kapcsolat
smiley-happy smiley-sad smiley-wink smiley-surprised idojaras-esos idojaras-felhos idojaras-havazas idojaras-kodos idojaras-napos idojaras-szakadozott-felhos idojaras-viharos idojaras-zaporos

Civetta - Residence Civetta*** (Olaszország)

Komfort és maximális kényelem, a csodálatos esti sípályák lábánál

Csoportos sítúrák Pályaszállás Sítúrák oktatással Utazás egyénileg Wi-Fi
45 nap indulásig

Szállás: Civetta - Residence Civetta

Időpont: 2020. jan. 25. - feb. 01. (8 nap/7 éj)

Részvételi díj: 229 €/felnőtt -től

Családi sítúra síovi-síisivel - Civetta - Residence Civetta*** (Olaszország)

A Civetta, azaz  Bagoly, egy nagyszerű adottságokkal rendelkező sírégió, mely Veneto tartomány északi csücskében, az olasz Dolomitokban található. Nemcsak a változatos, széles, jól karbantartott pályái fantasztikusak, hanem a környezet, a panoráma is lenyűgöző. Palafavera egy kisebb település  Zoldo mellett, ahol a szállásunk található, ez a központi része a Civetta sírégiónak, hiszen itt találkoznak egymással Alleghe és Zoldo pályái. A régió biztosította sí és egyéb program lehetőségek bősége garantálja, hogy aki ezt az ajánlatot választotta téli vakációra, nem fogja megunni a pályákat és a változatos programokat. 1000 és 2200 méteres magasság között 25 felvonó működik a 80 kilométernyi pályán, melyeknek döntő többsége kék és piros, köztük rengeteg napos, fényes, jól belátható carving lejtővel, de azért található itt fekete pálya is. Azok, akik a közeli híres sírégiókat is szeretnék felfedezni, Zoldo településeiről könnyen elérhetik (akár autóval, akár busszal) Cortina d'Ampezzo vagy San Cassiano - Corvara síterepeit.
Feltétlenül meg kell említeni, hogy a Dolomitok egyik legjobb estisí pályája csak pár lépésre található pályaszállásunktól, így onnan kényelmesen ki lehet sétálni az éjszakai pályákhoz.

Távolság Budapesttől: 760 km
Utazás:
 Egyénileg 
Sípályáktól való távolság: Pályaszállás
Elhelyezés: 2-8 fős apartmanokban
Ellátás: Önellátás
Szolgáltatások: sítároló, parkoló.

Minimum létszám: 20 fő

Programajánlat

Tudod az idén mi a pálya?
A TENSI-REKREÁL FRISSÍTETT!   >>

A GYERMEKES CSALÁDOK EGYIK LEGFONTOSABB SZEMPONTJA UTAZÁSUK IDEJE ALATT, HOGY GYERMEKEIK BIZTONSÁGBAN ÉS KORUKNAK MEGFELELŐ ELFOGLALTSÁGOT, OKTATÁST BIZTOSÍTVA, ÉRTÉKESEN TÖLTHESSÉK EL IDEJÜKET.
A CSOPORTOT KÍSÉRŐ SÍOKTATÓK GONDOSKODNAK ARRÓL, HOGY A SZÜLŐK NYUGODTAN SÍELHESSENEK VAGY PIHENHESSENEK, MIKÖZBEN CSEMETÉIKKEL TAPASZTALT OKTATÓK, PROGRAMSZERVEZŐK FOGLALKOZNAK.

GYEREKEKNEK - SÍOKTATÁS VAGY SNOWBOARDOKTATÁS

• A SÍOVI, a SÍISI, a gyerekek számára biztonságot, EGÉSZNAPOS PROGRAMOKAT, a gyermek korának és tudásának megfelelő OKTATÁST, fantasztikus sí élményeket, kalandokat biztosítanak, magas szintű szakmai háttérrel
• Szakképzett oktatók vezetésével
NAPI 2x2 ÓRÁBAN, napközben ebédszünettel
• Biztonságos sízés, játékos tanulás, kalandok, élmények a hasonló korú társakkal

Programok a sípályán: kincskereső, csillagszórós síelés, csokiszedegető játék sítalpakon, snowboard „kóstoló”, síverseny saját tűzött pályán, eredményhirdetés oklevéllel és érmekkel, kalandsízés a nagyobbaknak…
Sízés utáni animációs programok: játszóház, gyerek diszkó, rajzverseny, lufihajtogatás, arcfestés, bukósisak díszítés, activity, csocsóbajnokság, ping-pong bajnokság, pizzaparti...

FELNŐTTEKNEK - GONDTALAN SÍELÉS - A SZÜLŐK IS SZABADSÁGON

• Igény esetén EGÉSZ NAPOS GYERMEKFELÜGYELET (a síoktató ebédszünetben is felügyeli, megebédelteti a gyerekeket), sízés után játszóház a gyerekeknek, hogy a szülő is pihenhessen, kikapcsolódhasson
• A felnőtteknek FAKULTATÍV magyar nyelvű - vagy SNOWBOARDOKTATÁS, EDZÉS magasan képzett oktatók segítségével (kezdőtől haladóig, napi 2 órában) amely FEJLETT TECHNIKAI ESZKÖZÖK bevonásával történik – marad ELEGENDŐ IDŐ a szabad sízésre is.
• Sítúravezetés, bátrabbaknak kalandsízés
MINI SÍSZAFARI – előtérben az élmény síelés
• Formáció sízés
• Sítúrázás
HÓTALPAS túrák

Az élet a SÍELÉS UTÁN sem áll meg! KÜLÖNLEGES PROGRAMJAINKKAL tesszük még élménydúsabbá az együtt töltött napokat.
Klubprogramok: esti síelés és szánkózás, korcsolyázás – játék a jégen, jéghoki és curlingezés, videóest „bátorító síelemzéssel”, masszázs, jóga programok, táncos estek és retró diszkó, zenés vetélkedők, borestek, a hét végén átélheted a családi vagy egyéni SÍVERSENYEK kellemes izgalmát és a résztvevők dicsőségét.


 

A programváltozás jogát irodánk fenntartja, az aktuális programok a helyszíni adottságoknak, időjárási körülményeknek és szakmai szempontoknak megfelelően kerülnek kiválasztásra, megszervezésre.
A „Családi sítúra - síisi síovival” programoknál 4-14 éves kor között kötelező, a felnőtteknek fakultatív a sí -és snowboardoktatás, edzés, melynek díja 100-130 EUR/fő/turnus.

 

Szállás - Civetta - Residence Civetta*** (Olaszország)Residence Civetta***


A Residence Civetta épülete Zoldo Alto központjában helyezkedik el. A Dolomiti Superski régió részét képező szálláshely közvetlenül a Pecol kabinos felvonó és a Zoldo sífelvonó előtt található. Minden apartmanban műholdas LCD TV és ingyenes Wi-Fi-hozzáférés biztosított.
A Residence Civetta hagyományosan berendezett apartmanjai fagerendás mennyezettel és parkettás padlóval rendelkeznek. Valamennyi szálláshoz erkély vagy terasz, illetve teljesen felszerelt konyhasarok tartozik.

 

          

Részvételi díj

Részvételi díj - EUR/fő/turnus 2020. jan. 25-01.
Studio pax. 2 369
Studio pax. 3 299
Studio pax. 4 269
Bilo pax. 4 299
Bilo pax. 6 249
App. pax. 8 229
A részvételi díj tartalma: szállás 7 éjszakára klubprogramokkal és az útlemondási biztosítás. A részvételi díj nem tartalmazza: idegenforgalmi adót 0,50 €/fő/éj 13 éves kor felett, gyerekeknek kötelező síoktatást, ára 4-14 éves kor között: 130 €/fő/turnus. Felnőtteknek fakultatív sí- vagy snowboardoktatást, edzést, ára: 130 €/fő. A síbérlet a helyszínen fizetendő.

Síinfo: Alleghe - Civetta 80 km (979 – 2100 m)

80 km sípálya (fekete: 6 km, piros: 42 km, kék: 32 km)

26 felvonó (2 kabinos-, 12 ülős-, 12 húzó felvonó)


Civetta a Dolomiti Superski régióhoz tartozó közepes méretű családias síközpont, amelyet 1982-ben nyitottak meg. A síterület Alleghe, Pescul, Palafavera és Zoldo helyiségek között található, melyeknek mindegyike elérhető sítalpon. A 979 és 2100 méter magasság között elterülő síterületet több oldalról is több, mint 3000 méter magas hegycsúcsok veszik körbe. A pályák nagy része hóágyúzható, Zoldo településnél pedig a kabinos lift melletti két pályán esti sízésre is lehetőség van. Itt található a Dolomitok egyik, ha nem a legjobb esti sípályája, amely már annyi utasunknak okozott felejthetetlen, nyagyon kellemes élményeket. Alleghe település helyi érdekessége a mellette található festői szépségű tó, amely 1771-ben egy gigantikus hegyomlás következtében a völgyben folyó patak felduzzasztásával jött létre.

  Civetta 6 napos síbérlet árak   Civetta 5+1 napos síbérlet árak 
Felnőtt 238 €/fő 249 €/fő
Junior 166 €/fő 175€/fő
Gyermek Ingyenes Ingyenes
Senior 214 €/fő 225 €/fő
Junior (2003.nov.30-2011.nov.30.között születettekre érvényes)
Gyerek (2011.nov.30. után születettekre érvényes)
Senior (1954.nov.30. előtt születettekre érvényes) 

HASZNOS INFORMÁCIÓ: Sífelszerelés bérlésére a helyszínen vagy kedvezményesen itthon partnerünknél van lehetőség. (Vadon Sport – www.vadonsport.hu)

Amennyiben további kalandokra vágysz és az 5+1-es bérletet vásárolod meg, akkor azonkívül, hogy egy nagyszerű pályarendszer közvetlen közelében, pályaszálláson lakhatsz és kényelmesen tudsz kisétálni az egyik legjobb éjszakai pályához, de lehetőséged lesz arra is, hogy kipróbálj egy igazán különleges sítúra útvonalat. Ez az út a Passo Falzarego hágón kezdődik egy kabinos felvonóval, mely szédítő magasságba röpít fel pillanatok alatt. Hatalmas szikla ormok közé érkezve találunk rá, a közel 10 km hosszú hegyi pályára, ahol olyan helyeken fogunk lesíelni, ahol felvonó még a közelben sincs. Utunk során hatalmas jégbefagyott vízesések mellett haladunk el, majd megpihenünk egy hangulatos, csodálatos völgybe zárt hüttében. Megérkezvén az alsó állomásra, ahol lovas szánok váranak és a hozzájuk rögzített hosszan kitekert kötelekbe kapaszkodva, a lovas szán átrepít egy másik, végeláthatatlan hosszú és izgalmas pályarendszerre. Az egész napos kalandozás után síbusszal jutunk vissza a kiinduló állomásunkra.

 

SÍ- és SNOWBOARDOKTATÁS

Sí- és snowboardoktatásra elsősorban a „Családi sítúrák - síisi és síovival” programokon van lehetőség, a fent meghírdetett feltételeknek megfelelően, felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt.


EGYÉNI és KISCSOPORTOS OKTATÁS

Sí- és snowboardoktatóink az oktatással meghirdetett programjaink során a csoportos oktatáson túl egyéni és kiscsoportos oktatást is vállalnak.
Egyéni síoktatás ára: 50 EUR/fő/1,5 óra.
Kiscsoportos oktatás maximum 4 fő esetén: 2 főnél 90 EUR/1,5 óra, további személyek díja: 35 EUR/fő/1,5 óra.SÍELÉS UTÁNI LEHETŐSÉGEK: esti sí, szánkózás, korcsolyázás, motorosszán, városlátogatás, disco, étterem, kávézó, bár

Fontos tudnivalók

Figyelem! Gyerekeknek 15 éves korig a bukósisak használata kötelező! A pályarendszereknél bukósisakok a síkölcsönzőkben bérelhetők. 
Biztosítás: a részvételi díj egyéni baleset-, betegség-, poggyászbiztosítást nem tartalmaz, e nélkül ne induljon útnak! Irodánkban és weboldalunkon EUB biztosítás köthető.

Az úton Veled tart:
Stéger András
Rekreál Aktív Kft ügyvezetője,
nemzetközi minősítésű síoktató,
túravezető
Bemutatkozás »
Kovács Péter
nemzetközi minősítésű síoktató
Bemutatkozás »
Molnár Gábor
síoktató
Bemutatkozás »
Stéger Máté
sí- és snowboardoktató aspiráns,
és masszázs programok
Bemutatkozás »
A változás jogát fenntartjuk.
Még van szabad helyünk
Jelentkezési határidő:
2020. január 20.
Stéger Nusi
kiutazási referens
Civetta - Residence Civetta
Térkép, útvonalterv
Utastájékoztató
Árfolyamok
EUR 331.58
USD 299.4
CZK 12.99
RON 69.38
HRK 44.57
CHF 302.56